Csomagolt tények kutatási tanulmányigazgatója, hogy beszéljen az állatorvosok hatásáról a fogyasztók kedvtelésből tartott állatok termékvásárlásaira

A jövő hónap elején David Sprinkle a legelső éves VMX -en jelenik meg: Az állatorvosi kielégítő és expo Orlandóban

Február 5 -én a csomagolt tények kutatási tanulmányi igazgatója, David Sprinkle biztosítja a fogyasztói termékek elvárásait, valamint a kedvtelésből tartott állatok piacán a vásárlási magatartást, különös tekintettel az állatorvosok funkciójára ezekben a tendenciákban.

Az előadás a legelső éves piaci betekintés része, és a 2018. évi VMX: Állat -egészségügyi kielégítő és Expo -nál, Orlando -ban, Florida -ban, meghatározza. Az első ilyen jellegű szeminárium célja, hogy összehozza a kedvtelésből tartott állatok ipar vezető szakembereit az állatorvosi közgazdaságtan, az állati egészség és a wellness piaci hírszerzés területén, valamint a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosának betekintése. Az összejövetel az észak -amerikai állatorvosi közösség, a VMX szponzora, valamint a mai állatorvosi üzlet kiadói, valamint az AnimalTix, az állat -egészségügyi és wellness ipar vezető, a cselekvési vállalkozás betekintésének vezető eladója között.

Sokkal további információk a rendezvény látogatásáról :. Vagy regisztrálni a szeminárium látogatására :.

Sprinkle úr létezése a szemináriumon, mint vendégbeszélő, megfelel a csomagolt tények folyamatos anyagának, valamint a kedvtelésből tartott állatok ételein túli jártasságnövekedésnek, valamint más termékeknek az állatorvosi és a kedvtelésből tartott állatok gondozási szolgáltatásainak még mélyebb értékelésével. A növekedés csak emellett javítja a csomagolt tények már iparági vezető katalógusát a kedvtelésből tartott állatok piackutatásához.

Az elmúlt hónapokban a csomagolt tények több jelentést tettek közzé a kedvtelésből tartott állatok termékeiről, valamint a szolgáltatásokról, beleértve:

Kedvtelésből tartott ételek az Egyesült Államokban, 13. kiadás

Macska alom: az Egyesült Államok kedvtelésből tartott piaci mintái, valamint a lehetőségek

Kis állati termékek: az Egyesült Államok kedvtelésből tartott piaci mintái, valamint a lehetőségek

PET -gyógyszerek az Egyesült Államokban, 5. kiadás

Az Egyesült Államok kedvtelésből tartott állatok piacának fókusza: az Amazon Pet Food, valamint a Supplies Shopper, és

Kutya, valamint a macskajátékok: az Egyesült Államok kedvtelésből tartott piaci mintái, valamint a lehetőségek többek között.

Forráscsomagolt tények