Appa királya: Chase most király!

Megjegyzés: Ezt az interjút Steve King nyugdíjba vonulása előtt végezték el 2021. december 31 -én. Évtizedek óta szolgált a kedvtelésből tartott állatok iparában, és jó kívánságokat kívánunk neki új vállalkozásaiban. Az APA új elnök -vezérigazgató -kutatást végez.

Kérdezd meg senkit, hogy szerezzen háziállatot a járvány alatt, és a válasz ugyanaz, „Hogyan éltem előtte (vagy ő?) Jelenleg!” Steve King, az American Pet Products Association (APPA) elnöke és vezérigazgatója teljes szívvel egyetért. A GoodNewsForpets.com szerkesztő Lea-Ann Germinder már régóta csodálója a King munkájának az emberi-állati köteléken. Nemrégiben megosztotta azt a történetet, hogy szeretett kedvtelésből tartott állata miként került a családja életébe, az egyesület munkája a pandémián és a betekintés a kedvtelésből tartott állatok iparának 103,6 milliárd dolláros értékesítésének mögött az APA 2020 -as ipari jelentésének állapotában – és mire számíthat még 2021 -ben.

Kezdjük az alapokkal. Mondja el nekünk a Chase the Beagle -t.

Amikor a járvány elindult, nem volt háziállatunk. Elvesztettük a kutyánkat, és eldöntöttük, hogy mit tegyünk a következő tételekhez – mint számos kedvtelésből tartott szülő, mi nem voltunk készen arra, hogy újra merüljünk. A feleségemmel és én otthonról dolgoztunk, és azt mondtuk, hogy újabb kutyát kell szereznünk. Tehát Chase the Beagle jött az életünkbe.

Júliusban, a tavalyi születésnapomon fogadtuk el őt, és mint ők, a szívünkbe lépett. Szeretjük kimenni a hajónkon, és ő is szeret. Még mindig a kedvtelésből tartott állatok partnerein vagyok, és a kedvtelésből tartott állatok partnerei évente szponzorálják a világ legnagyobb kutya sétáját, és ő és én is részt vettünk. Ő csak fantasztikus kiegészítés a családunkhoz.

Reflexiók pandémia után

2019 -ben az APA elnökének és vezérigazgatójának nevezték ki. A pandémia 2020 -ban, csak egy évvel a munka során. A Global Pet Expo 2020 idején mindannyiunknak hiányoztak kollégáink ázsiai, és még nem tudtuk, mi van előttünk. Van valami gondolat arról, hogy milyen érzés volt 2020 -ban, és milyen érzés most?

Mint mindenki más, megdöbbent a járvány súlyossága. Korán, a Kínából származó utazási tilalom és a barátaink és kollégáink képtelenségén kívüli hatásain kívül, gyakorlatilag úgy tűnt, hogy a vállalat olyan tipikus, amikor a tavalyi Global Pet Expo -n voltunk. Egy hónapon belül nem tudtuk, hogy az egész világ leáll. Appa azonnal megnézte, hogyan kell megváltoztatnunk azt, amit tettünk, hogy segítsünk a tagjainknak – ismét nem tudva, mennyi ideig lesz a pandémia. Sokan úgy érezték, hogy hetekről beszélünk, nem pedig hónapokról és hónapokról. Az APA oktatási tartalmat kínált tagjaink számára, amelyek a pandémia különféle aspektusainak kezelése körül forogtak.

Kritikus áthelyezés, amelyet megtettünk, az volt, hogy segítsen tagjainknak kihasználni a különféle kormányzati programokat, amelyeket végrehajtottak a vállalatok ezen idő alatt történő segítése érdekében, azaz a CARES törvény és a PayCheck Protection Program (PPP). Webináriumokat készítettünk olyan témákban, amelyek célja a vállalatok túlélésének elősegítése. Az APPA együttműködött a kedvtelésből tartott állatok ipari tanácsadó testületével (PIJAC) és más iparági szervezetekkel, hogy a kedvtelésből tartott állatok üzleteit alapvető vállalatoknak nyilvánítsák, hogy a kiskereskedelmi kedvtelésből tartott állatok üzletei továbbra is működhessenek. Számos más eladó bezárt, amely valóban elengedhetetlen volt, mert egyértelműen a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosainak szükségük volt egy helyre, hogy megszerezzék a háziállatokhoz szükséges ételeket és kellékeket.

Egy sor Covid-19 impulzusos tanulmányt végeztünk, amelyek a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosának viselkedését és tendenciáit vizsgálták ahhoz, hogy miként látták állataikat a járvány során, és hogyan változtak vásárlási gyakorlatuk. Ez segített tagjainknak megérteni, hogy a fogyasztók mit csináltak, és kritikus idő alatt valóban értéket kínáltak.

A háziállatok segítenek minket a járványon keresztül

Fáradhatatlan bajnok voltál az ember-állati kötelék erejének „A háziállatok az osztályteremben” révén, és a kedvtelésből tartott állatok gondozására számít, mielőtt az APA elnökévé és vezérigazgatójává vált. Hogyan segítettek az állatok ezen a járványon keresztül?

Az emberek az állatokhoz fordultak a járvány alatt drogokban. Rendkívül fontos az a képesség, hogy háziállat -társaság otthonában legyen, amikor nem lehetett barátokkal és még más családtagokkal is. A teljes társadalmi elszigeteltség és a mentális fáradtság, amelyet a járvány által okozott, nagyon nehéz volt. Természetesen az volt, hogy a gyerekeket otthon tartják, és olyan sok más normál tevékenységükből számítottak, mint a sport, és fontos volt, hogy nem tudtak kapcsolatba lépni más iskolai gyermekekkel, akiknek háziállata van, és fontos.

Valójában, amikor az első stimulus -ellenőrzések egy része márciusban és áprilisban ment ki a családok számára, az értékesítés nagymértékben növekedett az állatok típusaiban, amelyeket általában kisgyermekes családokkal társítana. Az olyan állatok értékesítése, mint a tengerimalacok és a hörcsögök, valóban felgyorsultak annak közvetlen eredményeként, amikor az embereknek további pénzük van a zsebükben, hogy a gyerekeket szórakoztatják, és képtelenek költeni azt olyan dolgokra, mint a menekülés és az utazás. Közvetlen korreláció volt e két dolog között.

Folytatódó növekedés a kis állatok szeretetének adásakor

Szeretjük a kutyáinkat és a macskáinkat, de valójában accoAz APA -ra való Reling a kis állati kategória összesen 30 % -kal növelte. Gondolod, hogy ez még sokkal több tevékenységet alakít ki a kis állati kategóriában?

Ez a kategória magában foglalja a vízi halakat, a hüllőket, a madarakat és a hörcsögöket, a kisgyermekek számára, akiket korábban tárgyaltunk. A járvány során nagy növekedés volt az, hogy az emberek sokkal több időt töltöttek otthon. Valószínűleg az idő múlásával fennmarad. Ezeket az állatokat továbbra is gondozni kell, és szükség van ételekre, kezelésekre és játékokra. Az állatokat egészségesnek és boldognak kell tartaniuk.

Egy másik szempont az, hogy az édesvízi akvárium az otthoni dekoráció részét képezi. Az emberek sokkal több időt töltenek otthon, és sokkal több pénzt költöttek az általános otthoni tervezés korszerűsítésére és a gyönyörű halkartályhoz hasonló dolgok hozzáadására.

Korábban beszéltünk az állatok értékéről a járvány során. Tudjuk, hogy a halak különösen alacsonyabb vérnyomást, és arra készteti az embereket, hogy sokkal jobban érezzék magukat a magas szorongás idején, mint ahogyan csak átmentünk. Úgy gondolom, hogy az emberek nemcsak az otthoni környezet sokkal szebbé tételében fogják látni az értéket, hanem abban, hogy miként érzik magukat is.

Kutya és macska örökbefogadása

A kutya és a macska örökbefogadása nem működik. Mit jelent ez az iparág számára az ipar számára?

A menhelyeknek nem voltak állatok (az import korlátozása és a bezárás miatt stb. Alapvető fontosságú, hogy az örökbefogadások a kutya megszerzésének körülbelül egyharmadát és a macskák kb. 35% -át képviselik. Ezen állatok kétharmada más forrásokból származik, természetesen családok, barátok és tenyésztők, majd kóborolnak. Ez arra vonatkozik, hogy a menhelyekből elfogadott szám nem volt, de ez valószínűleg visszapattan.

Fontos megjegyezni, hogy a kutyák ellátása lépést tart a kereslettel, különösen miután megnézte, mit tettünk a pandémiával. Az amerikai háztartásokban szereplő állatok száma fokozódott, és várhatóan folytatódik. Az APA támogatja a törvényjavaslatot, amelyet az utolsó kongresszusban vezettek be, amelyet ebben az évben újból bevezettek: Az Egészséges Kutya importálási törvény. Olyan csoportokkal dolgozunk, mint az Amerikai Állatorvosi Szövetség (AVMA), valamint az American Kennel Club (AKC), valamint másokkal, amelyek javítják az importált kutyák szövetségi kormányának felügyeletét. Gondoskodni akarunk arról, hogy megfelelő állatgyógyászati ​​tanúsítvánnyal rendelkezzenek, hogy a potenciálisan káros zoonotikus betegségek ne kerüljenek be ezekkel az állatokkal.

Az APPA szerint az importálás valószínűleg egyre inkább alapvető forrás lesz, különösen a menhelyek és más források nem teljesülnek. Gondoskodni akarunk arról, hogy ezek az állatok egészségesek és gondozottak legyenek. Ez a törvényjavaslat alapvető elem lehet a pénzzel, hogy segítse a szövetségi kormányt az importok sokkal közelebbi szabályozásában.

A kedvtelésből tartott élelmiszerek növekedése és trendei

Az APPA szerint a kedvtelésből tartott állatok ételei és kezelések vezettek a piacot a mennyiség növekedése szempontjából, 42 milliárd dollár értékesítéssel vagy 15,1% -os növekedésével. A termékválasztás továbbra is elterjedt. A trendek, a próba vagy a készletek mennyisége? Látja, hogy ez a kategória lapos, mint a pandémiás órák?

A kedvtelésből tartott állatok ételeinek tárolása már visszaeik. Korán nagyon sok kérdés volt, hogy az emberek nem tudnának ételt szerezni háziállatuk számára. Ez többnyire elmúlik, bár itt -ott vannak néhány ponthiány. Ez sokkal jobban kapcsolódik a nyersanyag -ellátási problémákhoz és a gyártási folyamat némi lassításához a Covid biztonsági protokollok miatt. Amit látunk, az a prémiumozási tendencia folytatása, valamint az általános kedvtelésből tartott állatok egészségének kérdése, amely növeli az értékesítési dollár növekedését.

A Global-nál tartott szemináriumokkal az volt, hogy a kedvtelésből tartott állatok ételeinek leggyorsabban növekvő kategóriái a felső kategóriájú kategóriák. Noha a teljes piac viszonylag kicsi része, növekedésük sokkal magasabb, mint más élelmiszer -kategóriák. A hűtött és a friss gyorsétterem tavaly 21% -kal nőtt, a fagyasztott ételek pedig 14% -kal növekedtek. A másik elem az összes új állatok, amelyek a háztartásokban vannak, továbbra is növekedni fog, és sokkal több ételre van szükség, így hatással lesz.

Végül valószínűleg látni fogjuk, hogy néhány inflációs elem ebben az évben játszik szerepet az alapanyagárakban. Néhány becslés, amelyet láttam, azt jelzi, hogy a kedvtelésből tartott állatok élelmiszerárak 5% -kal növekednek az egész fórumon, amikor a termelők áthaladnak a nyersanyagokhoz szükséges fokozott költségek egy részén.

Kedvtelésből tartott állatok tulajdonosa demográfiai adatok

Az évezredek meghaladták a boomereket a kedvtelésből tartott állatok tulajdonjogának és a kiadásainak arányában az elmúlt néhány évben. 2019 -ben először jelentették be a Z generációra vonatkozó statisztikákat. Van -e valami csodálatos kommentálva ezeket a demográfiai adókat és a 2020 -as vásárlásokat?

A közelmúltbeli nemzeti kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai felmérése, amely az összes generációs demográfia szempontjából nagyon szorosan megvizsgálja, csak júniusban jelenik meg. Nem akartuk torzítani a számokat azáltal, hogy kimentünk a fielbenD a járvány alatt. Általánosságban tudjuk, hogy ezek a generációk az állatokat a család tagjainak tekintik, még sokkal inkább, mint a Boomer generáció. Olyan termékeket használnak, amelyeket a boomerek olyan luxusnak tekintettek, amely nélkülözhetetlen a háziállatok gondozásához. A kedvtelésből tartott állatok technológiája, az étrend-kiegészítők, a divat növekedett, mivel az évezredek a piac legnagyobb kedvtelésből tartott állatok tulajdonosi szegmensévé váltak.

Érdekes lesz a munkák egy része, amelyet tavaly elvégeztünk, és azonosítjuk a tendenciákat, különösen a Gen Z generációval kapcsolatban. Valójában a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosaira valóban saját magukba kerülnek. Nagyon barátokként és társaiknak látják állataikat, sokkal inkább, mint az évezredek. Amint elkezdenek háztartásokat képezni és belépni a munkaerőbe, továbbra is támogatják azokat a termékeket, amelyek úgy érzik, hogy segítettek nekik egészséges és elégedettek tartásában, és a háztartás részét képezik. A Millenials erős vásárlási gyakorlata folytatódik a Gen Z generációval.

Az új háziállatok fokozott állatorvosi gondozása

Beszéljünk az állatorvos gondozásáról és a termékértékesítésről, amelyek jelentős 32,3 milliárd dollárt jelentenek. Meg tudja -e bontani ezt egy kicsit többet abban, hogy mi vezeti a szolgáltatások vásárlását?

Az Amerikai Állatorvosi Orvosi Szövetség (AVMA) arról számolt be, hogy az állatorvosok 20% -os 50% -os növekedést tapasztaltak az állatorvosi klinikákba 2020. március -augusztusban. Banfield a január végén vagy az év február elején készített jelentésben arról számolt be, hogy a fiatalkori kutyák 9,2% -os növekedése és 12,4% -kal sokkal fiatalabb macskák 2020 -ban az állatorvosi látogatásokhoz, szemben az országban az állatorvosi klinikák legnagyobb lánca. Ezer kórházban jelentősen megnőtt az új állatok száma, akik klinikájukba kerülnek.

E-kereskedelem Vs. RAKTÁRON

Az e-kereskedelem vezetésével, így számos vásárlási és gyártási kihívás, milyen módon a független eladók sikeresen versenyeznek?

Az egyik dolog, ami váratlan sikert ért el, az volt, hogy online vásárlás/boltban vásárol. Ugyanazon a napon online vásárolhat és felvásárolhat a boltban. A tiszta online vállalatok számára nehéz ezt a sebességet és kényelmet kínálni. Számos kiskereskedelmi üzlet szintén harmadik feleket használ, mint például az Uber, hogy az ügyfelek otthonába szállítsa. Ez az omni-csatornás módszerük része az ügyfelek kiszolgálására. Az ügyfelek hajlamosak kölcsönhatásba lépni a hagyományos üzletekkel egy omni-csatornás ügyben. Az a vásárló, aki a boltba érkezik, online vásárlásokat is végez az üzlet webhelyén, és vagy átadja otthonukba, vagy felveszi az üzletben.

Sikeres üzletek, amelyek online jelenlétükbe és az e-kereskedelem képességére való képességükbe fektetnek be. Az üzletek online jelenlétüket használják egy közösség és tartalom létrehozására ügyfeleik számára. Ez folyamatosan visszatér a webhelyükre, és megnézheti, milyen új információkkal rendelkeznek, vagy képesek kapcsolatba lépni más kedvtelésből tartott állatok tulajdonosaival. Ezek mind a technikák, amelyeket a kedvtelésből tartott áruházak nagyon hatékonyan alkalmaznak az e-kereskedelemmel való versenyezéshez. Ahogy a vakcinák kiszállnak, és az emberek sokkal kényelmesebben érzik magukat a boltokban történő vásárlás során, az a képesség, hogy a kutyát magával hozza a kedvtelésből tartott állatok üzletébe, sétálhat és új termékeket láthat, a bolti értékesítés visszapattan.

Ipari statisztika

Az iparág folyamatosan a fellendülést mutatja. Aztán a pandémiás ütés. Gondoltad már arra, hogy az ipar több mint 100 milliárd dolláros értékesítést fog megszakítani a pandémiában? Mi az előrejelzése 2021 -re?

Minden bizonnyal meglepődtünk. Az eredeti 2020 -as előrejelzésünk 100 milliárd dollár alatt volt. A járvány korai napjaiban olyan jelentéseket kaptunk, amelyek szerint a termékek értékesítése, különösen a kemény áruk jelentősen csökkennek az évre. A növekedés, amelyet az iparág mindenkinek meghökkent, még a kedvtelésből tartott állatok szolgáltatásainak körülbelül 21% -os csökkenésével is. Ez volt a kategória, amelyet a pandémiában valóban nehéz sújtottak. Érthető módon, mivel az emberek nem utaznak, kevésbé volt szükség a fórumra és a kedvtelésből tartott állatokra. A járvány korai szakaszában a Groomers nem volt képes működni, mert nem tekintették őket alapvető vállalkozásoknak.

2021 -re,