Utazás a háziállatával? Ne felejtsd el csomagolni egy táskát a Fido -hoz!

AddEthis Sharing Buttonsshare a facebookfacebookfacebookshare -hez a twittertwittertwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore2 -hez

A sarkon a nyári vakációval sok ember lelkesen várja a családi vakációt. Mi lehet sokkal szórakoztatóbb, mint a szőrös barátja a nyári kiruccanáson? Ha a nyári utazási tervei közúti kirándulást tartalmaznak a négylábú családtagjával, akkor egy kis előzetes tervezés miatt a nyaralás zökkenőmentesebben járhat.

Hacsak a kutyájának egyetlen alkalommal, ha az autóval utazik, a rettegett állatorvos felé tartó utazáshoz tartozik, a legtöbb kutya élvezi az autóban való utazást. A rémült, szorongó vagy túlságosan izgatott háziállat azonban nem jó utazási társ, tehát a kutyáját a közelgő vakáció előtt jóval a szokásos autóutakhoz hozzákapcsolja. Ütemezze be néhány rövid autóútot valahol szórakoztató, mint például a kutyapark, és fokozatosan növelje a meghajtó hosszát. Ügyeljen arra, hogy a jó viselkedés érdekében jutalmazza kutyáját.

A CDC szerint a járművezető elvonása az autóbalesetek első számú oka; Még a legjobban viselkedett háziállat is, ha a korlátozás nélkül vezetés közben elvonja a figyelmet. Mindig győződjön meg arról, hogy háziállatának megfelelően visszafogott -e az autó utazása során. Rengeteg lehetőség van arra, hogy kedvtelésből tartott állatait biztonságban tartsa az autóban, például egy jól szellőző kedvtelésből tartott állatok hordozója, amelyet az autó belsejében biztonságosan rögzítenek. Megvizsgálhatja más lehetőségeket is, például egy kutya autó ülést, kisállat -akadályt vagy a biztonsági öv -visszatartási rendszert. Katasztrofális lehet, ha a kutyája egy utazási gödör -megálló során vándorol, ezért győződjön meg arról, hogy a háziállat mindig az aktuális azonosítást viseli utazás közben.

Ahogy a táskáit a nyaraláshoz csomagolja, feltétlenül készítsen egy utazózsákot a kutyájának. Szüksége van a kutya szokásos ételeinek ellátására, és ha a környéken utazik, akkor sok kutya a legjobban olyan palackozott vízzel vagy vízzel, amelyhez szoktak. Az utazást egyszerűvé teheti egy kedvtelésből tartott utazási készletekkel, például a háziállatok Solvit Homeaway utazási szervezőkészletével. Tartalmaz egy 10 csésze tárolótáskát ételhez, egy liter vizes palackot, valamint két összecsukható étel- és víztartót. Csomagolva van egy szervezőzsákba, amelynek még beépített „poopy-bag” adagolója van. Használja a szervezőzsákot olyan készletek szállításához, mint például póráz, játékok, kefe és kedvtelésből tartott takaró. Még akkor is, ha nincs utazási terve, ezt a táskát kéznél tarthatja sürgősségi evakuálás esetén.

Csak egy kis előkészítéssel biztosíthatja, hogy a háziállat biztonságos és kényelmes -e utazás közben.