Daisy emlékezteti mindenkit, hogy „ellenőrizze a chipet”

. Add ezt a megosztó gombokat a facebookfacebookfacebookshare -hez a twittertwittertwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore17 -hez

Ma van a laboratóriumi kabátom, mert valami nagyon fontosról kell beszélnünk. Május a nemzeti chip a kedvtelésből tartott állatok hónapja!

Nem, nem a burgonya chipsről beszélek (bár jó ötlet lehet ellenőrizni, hogy mindig rengeteg burgonya chips van -e a házban). A mikrochipekről beszélek. A mikrochip csak annyira nagy, mint egy rizs gabona … talán ezért hívják mikrochipnek, és nem makrochipnek.

Van -e kutyájának vagy macskájának a biztonság érdekében beültetett mikrochip? Nos, ez csak a válasz része. A hatékonyság érdekében elengedhetetlen, hogy regisztrálja a háziállat mikrochipjét, és frissítse az információkat, amikor új telefonszámot kap, vagy kap egy új telefonszámot.

A háziállat mikrochip -adatait naprakészen tartotta, igaz? Ha nem, akkor most csináld! Ha nem biztos abban, hogy az Ön adata naprakész -e, akkor beírhatja a chipszámot ebbe az AAHA Universal PET Microchip keresési eszközbe.

Amellett, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a mikrochip regisztrált és naprakész -e, az is jó ötlet, ha azt egyszerre beolvassuk, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelően működik -e. Ezt megteheti az állatorvos irodájában a háziállat következő látogatása során, vagy a helyi állatmenhelyen. Manapság a mikrochip -szkennerek univerzálisak, és nagyjából minden mikrochip márkájának elolvashatók.

Tehát olvassuk el. Négy fontos dolgot kell tennie:

Győződjön meg arról, hogy minden háziállatának mikrochip beültetett.

Regisztrálja a mikrochipet, és adja meg elérhetőségét.

Frissítse az információkat, amikor mozgatja vagy megváltoztatja a telefonszámát.

Rendszeresen szkennelje be a mikrochipet.

Mindaddig, amíg ellenőrizzük ezeket a chipeket, azt hiszem, csak megnézem ezt a burgonya chipet is. Nem lehet túl óvatos!

Mikrochip