Ossza meg azt, amit szeretsz a #beingapetmom kapcsán, hogy esélyt nyerjünk egy napi gyógyfürdőn!

AddEthis Sharing Buttonsshare a facebookfacebookfacebookshare -hez a twittertwittertwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore3 -hoz

Van valami nagyon izgalmas megosztásom ma: egy szórakoztató nyereményjáték csodálatos díjakkal. Mindannyian tudjuk, hogy az anyukák a legnagyobb emberek a környéken, és éppen az anyák napjára az időben ez a nyereményjáték ünnepli személyes kedvencemet – kedvtelésből tartott anyák!

Szeretem a saját anyukámat, mert a legkényelmesebb ölében van, tudom, hogyan szeretek pettetni, és rengeteg finom ételt ad nekem. Most az esély van arra, hogy minden kedvtelésből tartott anyuka (és apukák!) Megossza azt, amit a kedvtelésből tartott anyu jelez neked. Kedvtelésből tartott anyukák, ossza meg egy új fényképet rólad a kedvtelésből tartott állatokkal a #beingapetmom hashtag -szal, hogy esélyt nyerjen ezekre a hihetetlen díjakra:

Fődíj:
Egy 400 dolláros amerikai expressz ajándékkártyát, így anyu és háziállat napi gyógyfürdőt kaphat
Egy egyedi kézzel festett kedvtelésből tartott állatok portréja

3 futó felfelé:
Egy egyedi kézzel festett kedvtelésből tartott állatok portréja
Pet fotó Porcelán szív medált

Tehát vegye ki a bütyöket vagy a telefonját, és készítsen egy csodálatos fényképet a háziállatával! Az Instagramon vagy a Twitteren keresztül beléphet a #beingapetMom által azonosított fotó elküldésével. Vagy közvetlenül beléphet a nyereményjáték bejárati oldalára, ahol megtalálhatja az összes szabályt is. De siess, csak május 9 -ig léphet be. sok szerencsét!

Gratulálunk a verseny nyerteseinek!
Fődíj:
Judy Swanson

Futner felfelé:
Ali Celestino
Anne Trudeau
Holló pezsgő

Daisy a göndör catgiveaways