A legaranyosabb kölyökkutya valaha X. rész

Ez a bejegyzés társult linkekből állhat. Pénzt vagy termékeket kereshetünk a jelen bejegyzésben rámutatott társaságoktól.
Végül elkészítettük! 10. szám, az utolsó kiadás, az utolsó kölyökkutya az eddigi legaranyosabb kölyökkutya. Remélem, hogy ti emberek nem koptak ki mindezen kiskutyaképekből. Tudom, hogy soha nem tudok fárasztani a kölyökkutyák képeit. Mindenesetre ez a tizedik és utolsó kölyökkutya, amelyet felvetettem.
Itt található a legmegfelelőbb kölyökkutya -sorozat összes cikkének áttekintése:
A legaranyosabb kölyökkutya valaha I. rész – Linus Az ausztrál juhászkutya keverje össze a legaranyosabb kölyökkutyát, valaha II. Rész – Buttercup A német juhászkutya keverje össze a legaranyosabb kölyökkutya III. Kiskutya Mindig V. RÉSZ – DERBY A Sárga Labrador Retriever A legaranyosabb kölyökkutya valaha VI. Rész – George A német pásztor keverje össze a legaranyosabb kölyökkutyát VII. Mindig IX. Rész – kakaó A német juhászkutya keverje a legaranyosabb kölyökkutyát, valaha X rész – Stetson a fekete labrador retriever

A sorozat utolsó kölyökkutyája a Stetson, az első útmutató kedvtelésből tartott kutya kiskutyám az edzés során. A blog inspirációja.
A legaranyosabb kölyökkutya valaha – Stetson
Stetson abszolút csodálatos kedvtelésből tartott kutya, és bájos kölyökkutya volt. Köszönöm a jóságnak, hogy annyira aranyos volt, mert messze a legkeményebb kölyökkutya volt a láda vonattal. Azoknak, akik érdeklődnek a ládaképzés iránt, a kölyökkutya hadd mondjam el neked … néhány kölyökkutya könnyű, és eljut a láda ideálisba, azaz Derby. Míg más kölyökkutyák akár hónapokig is eltarthatnak a ládahoz való alkalmazkodáshoz, azaz Stetsonhoz. Gyorsan nem Stetsonról: imádnivaló volt, de az első hónapjában nem aludna sokkal több, mint 2 órát egymás után, és bárhol 10 perc és 30 perces nyafogás, sírás és morgás előtt tart. elaludni.
Stetson egy fajtatiszta fekete labrador -retriever. Nagy blokkfeje van, és nem a legszembetűnőbb kutya. A lábai rövidek, és ő a Stocky oldalon van (azt hiszem, imádnivaló, de akkor ismét elfogult vagyok).
Most jó részre … Vessen egy pillantást ezekre a bájos képekre az edzés során. Manapság Stetson közel 2 éves, és ritkán ugat. Még azt sem tudom, hogy hangzik a kéreg.

Vessen egy pillantást ezekre a bájos képekre.
Kattintson ide, hogy szavazzon a Stetson szavazásához a legaranyosabb kölyökkutya!
Stetson és lila gránátja

Stetson a csontjára csapódott

Stetson rúgta az ágyára

Feliratkozás most, hogy megkapja a teljes legaranyosabb kölyökkutya -sorozatot
Tetszett ez a bejegyzés és a képek? Ha igen, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, és naponta kapja meg a teljes legaranyosabb kölyökkutya -sorozatot e -mailben. A sorozat utolsó üzenete lehetővé teszi, hogy szavazzon a kedvenc kölyökkutyájáról! Ügyeljen arra, hogy ne hagyjon ki egy kiskutya képet azáltal, hogy kitölti az e -mail címét az alábbi űrlapon.

Írja be az e -mail címét: Egy utolsó jegyzet. Ha a közösségi médiát használja, vagy akár akkor is, ha nem szeretnénk, ha egy kicsit több expozíciót kapnánk, ha a Stumbleupon, a Digg és a Reddit felhelyezi őket. Ha Ön a weboldal bármelyikének tagja, akkor kérjük, botlik, digg és reddit ezt a bejegyzést. Hozzáadtam néhány linket az oldal aljához, amelyek lehetővé teszik, hogy gyorsan megbotlik, digg vagy reddit minket.
Elolvasta a sorozat többi cikkeit? Hozzáadom a linkeket az egyes bejegyzések aljához, amikor közzéteszik.
A legaranyosabb kölyökkutya valaha I. rész – Linus Az ausztrál juhászkutya keverje össze a legaranyosabb kölyökkutyát, valaha II. Rész – Buttercup A német juhászkutya keverje össze a legaranyosabb kölyökkutya III. Kiskutya Mindig V. RÉSZ – DERBY A Sárga Labrador Retriever A legaranyosabb kölyökkutya valaha VI. Rész – George A német pásztor keverje össze a legaranyosabb kölyökkutyát VII. Mindig IX. Rész – kakaó A német juhászkutya keverje össze a legaranyosabb kölyökkutyát

Legjobb válogatások a kölyökkutyáink számára
A legjobb kölyökkutya játék, amelyet szeretünk: Calmeroos kölyökkutya, szívveréssel és hőcsomagokkal – a legjobb az új kölyökkutyák számára. segíti a szorongást az új otthonukban.
A legjobb kedvtelésből tartott kutya rágó, mi tetszik: Bones & Chews Bully Sticks – Minden kölyökkutyánk szeret harapni, megcsípni és rágni. Szeretjük a zaklató botok használatát, hogy elősegítsük ezen nem kívánt viselkedés elterelését.
A legjobb kedvtelésből tartott kutya-kezelések, mi tetszik: őrült kedvtelésből tartott kutya-vonat-kezelések-ezeket használjuk nagy értékű kezelésként útmutatónk Pet Dog kölyökkutyáink számára.
A legjobb friss kedvtelésből tartott kutya -ételek, ami tetszik: A Farmer’s Pet Dog – Pár hónappal ezelőtt elkezdtük a Raven Fresh Pet Dog ételt etetni, és imádja! Szerezzen 50% -ot a Farmer’s Dog első vásárlásával.

Nézze meg sokkal több kedvencünket az új kiskutya -ellenőrző listánkon.