A Radagast Pet Food Inc. emlékeztet a Rad Feline szabadon tartott baromfi három nagy ajánlatára, valamint egy nagy legelőn megnövekedett szarvasmarha

Radagast Pet Food, Portland Inc.-re, vagy emlékeztet a Rad Feline Raw három nagy ajánlatára Az étrend-terv szabadon tartott baromfi receptje, mivel a tesztelési eredmények azt sugallják, hogy a Listeria monocytogenes-vel szennyeződnek. A vállalkozás szintén emlékeztet egy Rad Feline Raw Diet Plan legelőn nevelt szarvasmarha-receptre, mivel a tesztelési eredmények azt sugallják, hogy a potenciális szennyeződés a shiga toxinnal, az E. coli O121 létrehozásával. Ezt az önkéntes visszahívást rengeteg óvatosság miatt hajtják végre.

A Listeria monocytogenes patogén az emberek számára. A Listeria monocytogenesnek kitett egészséges embereknek szűrniük kell a tünetek egy részét vagy egészét: émelygést, hányást, hasmenést, hasi görcsöt, valamint lázot. Az embereknek veszélye van a szennyezett háziállat -termékek kezelésében, különösen akkor, ha nem mossák meg alaposan a kezüket, miután kapcsolatba léptek a termékekkel vagy az ezen termékeknek kitett bármely típusú felületekkel. A fogyasztóknak, akik ezeket a jelzéseket kimutatják, miután kapcsolatba léptek ezzel a termékkel, kapcsolatba kell lépniük egészségügyi szolgáltatóikkal.

A Listeria monocytogenes befolyásolhatja a terméket evett állatokat. A Listeria monocytogenesnek kitett állatok rövid távú tüneteket szűrhetnek, mint például hányás, hasmenés, láz, izom- vagy légzési indikációk, valamint anorexia. Ha háziállata elfogyasztotta a visszahívott terméket, valamint ezeknek a tüneteknek a kapcsolatát, vegye fel a kapcsolatot az állatorvosával.

A Shiga toxin felszabadítása E. coli O121 (STEC) egy patogén baktérium, amely egészségügyi problémát okozhat az emberekben. Az ezzel a patogén baktériummal szennyezett nyers kedvtelésből tartott állatok ételeket kezelik vagy fogyasztják az E. coli fertőzéseket. Az E. coli O121 tüneteket okozhat, amelyek magukban foglalják a hasgörcsöket, a közepes lázot, valamint a hányást, valamint a hasmenést, általában véres székletekkel. A fogyasztóknak, akik ezeket a jelzéseket kimutatják, miután kapcsolatba léptek ezzel a termékkel, kapcsolatba kell lépniük egészségügyi szolgáltatóikkal.

Noha az E. coli O121-et nem értik úgy, hogy a macskák egészségügyi problémáját okozják, az FDA nulla tolerancia politikával rendelkezik a háziállat-élelmiszer kórokozókkal kapcsolatban, mivel az élelmiszert kezelő emberek fertőzöttek lehetnek. A fertőzött macskák végül az E. coli O121 hordozóivá válhatnak, és átadhatják az E. coli O121 -et a ház környezetébe.

A Rad Feline Raw Diet Plan szabadon tartott baromfi receptjének három nagy ajánlatát az Egyesült Államok forgalmazóinak, valamint 2018. júniusában szállították:

Az érintett termékeket csak a kódkód -azonosítás rájössz kitalálja.

Szabadon tartott baromfi recept:
Tételkód 63057, a legfinomabb dátum szerint: 2019.10.10.
Tételkód 63069, a legfinomabb dátum szerint: 10/23/2019*
Tételkód 63076, a legfinomabb dátum szerint: 10/31/2019*
(8oz UPC 8 51536 00103 6, 16oz UPC 8 51536 00104 3, 24oz UPC 8 51536 00105 0)

*Ezt a két nagyszerű ajánlatot egy beszállítónak szállították a kanadai BC -i Vancouverben, az amerikai disztribútorok mellett, valamint 2018. júniusban:

Az egyetlen Rad Feline Raw Diet Plan legelők által nevelt szarvasmarha receptjét csak májusban és júniusban szállították az Egyesült Államok forgalmazóinak:

Legelő által nevelt szarvasmarha recept:
Tételkód 63063, a legfinomabb dátum szerint: 2019.10.15.
(8oz UPC 8 51536 00121 0, 16oz UPC 8 51536 00122 7, 24oz UPC 8 51536 00123 4, valamint 1oz minták)

Az üzlet azt találta, hogy ezek a nagy ajánlatok potenciálisan szennyezettek voltak a jobb minőségű tesztelés során, amelyet a 2018. márciusi visszahívás nyomon követéseként végeztek.

A fogyasztók motiváltak arra, hogy megvizsgálják a szabadon tartott baromfi receptjük, valamint a legelők által emelt szarvasmarha-recept-tartályok sok kódját. A nagykódok felfedezhetők a műanyag tartályok aljára nyomtatva. Bármely típusú terméket, amelynek ezekkel a nagyszabású kódokkal rendelkezik, vissza kell adni a speciális kereskedőnek, ahol teljes visszatérítés céljából vásárolnak.

Az aggodalmakkal küzdő fogyasztóknak kapcsolatba kell lépniük a Radagast Pet Food, Inc. telefonszámon az 503-736-4649 telefonszámon, hétfőtől péntekig 9:00-17:00 Pacific Time, vagy vegye fel a kapcsolatot velük a weboldalukkal.

Ingrid király

Hasonlóképpen is tetszik:
A Radagast Pet Food Inc. emlékeztet egy Rad Feline szabadon tartott baromfira, valamint egy nagy szabadon tartott pulykára

A RADAGAST kedvtelésből tartott állatok ételei önként kibővítik a visszaemlékezést

Áttekintés: Ziwipeak szabadon tartott baromfi recept

«Ki mentette ki ki? Tortie örökbefogadja az idősebb nőt
Farok it Pet GPS nyomkövető eszköz bajnok »

2 megjegyzés a Radagast Pet Food Inc.-hez. Emlékeztet a Rad Feline szabadon tartott baromfi három nagy ajánlatára, valamint egy nagy legelőn megnövekedett szarvasmarha

Elaine Wells azt mondja:

2018. július 10., 14:05

Köszönöm ezt az értesítést.

Válasz

Raine azt mondja:

2018. július 10., 8:34

Köszönöm az információt. Bárhol megosztom, és remélem, hogy egyetlen cica sem beteg.

Válasz

Hagyjon választ egy választ. Válasz
Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. a szükséges mezőket jelölik *
Megjegyzés *
Név *

E -mail *

Ha megjegyzést hagy, egyetért az Y gyűjteményévelnull