Áttekintés: Sarah Beth Durnst

katalizátora. Ez a bejegyzés affiliate linkekből áll*

Ritkán olvastam könyveket a fantázia vagy a fiatal felnőtt műfajokban, de időnként kapok egy pályát, hogy áttekintsem egy olyan könyvet, amely annyira érdekesnek hangzik, hogy beleegyezem, hogy megnézem. Örülök, hogy a katalizátorért tettem. Ez a 12 éves Zoe-ról szóló történet, aki születésnapján megment egy apró cicát, és a kalandok, amelyekhez kedvessége vezetett, sok különböző szinten vonzott nekem.

A kiadótól:

Zoe nevezte a cica pipsqueak -t, mert annyira kicsi volt, és megígérte, hogy mindig vigyáz rá. Aztán nőtt a cica. és növekedett. Most nagyobb, mint egy ló – és beszél! Az erdőbe menekülve, hogy elkerülje az internet kíváncsi szemét, Zoe és legjobb barátja, Harrison, az óriási macskát rejtve kell tartani, mivel kétségbeesetten keresik a módját, hogy visszatérjenek a normál méretre. Ha nem sikerül, akkor a pipsqueak soha többé nem lehet biztonságos. De miért nőtt elsősorban ilyen nagyra? És mi van, ha a hátának megváltoztatása még nagyobb veszélyhez vezet?

Az 5–7. Osztályban lévő olvasók számára, mindazonáltal szinte a kezdetektől fogva belevetettem magam ebbe a történetbe. Durst írási stílusa gyönyörű, és ez önmagában örömet szerzett. De a varázslatos lények cselekménye és ragyogó leírása nagyon örült nekem, és folyamatosan elfordította az oldalakat. Mosolyogva és a lélegzetemmel tartottam magam, néha egyszerre.

Végül ez egy történet a felnövekedésről, a változásokról és másoknak elfogadásáról, akik valójában vannak, függetlenül a fajtól, az alakjától vagy a méretétől.

Úgy gondolom, hogy ez egy csodálatos könyv a fiatal olvasók számára, de ugyanolyan kielégítő lehet azoknak a felnőtteknek, akik hajlandóak felfüggeszteni a hitet, és egy kicsit elmenekülni a jelenlegi valóságtól.

A katalizátor elérhető az Amazon -tól.

*A The ConsiTious Cat az Amazon Services LLC Associates Program, egy társult hirdetési program résztvevője, amelynek célja az, hogy eszközöket biztosítson számunkra az Amazon.com és a kapcsolt webhelyek linkálásával. Ez azt jelenti, hogy ha úgy dönt, hogy bármelyik linkünkön keresztül vásárol, akkor kapunk egy kis jutalékot. Csak azt a terméket és szolgáltatást terjesztjük, amelyet vagy használtak, vagy magunkat használnánk. Megkaptam ezt a könyvet a kiadótól. Az ingyenes másolat fogadása nem befolyásolta a felülvizsgálatomat.

Ingrid király

«Giveaway: Nyerj egy Sleepypod légi fuvarozóját
Mews és Nips: Az archaelogisták jelentős macskát találnak a domboldalon, 2000 évvel ezelőtt »

4 megjegyzés a felülvizsgálatról: Sarah Beth Durnst katalizátora

Melissa és Mudpie azt mondja:

2020. október 23., 18:41

Ezt felteszem a kívánságlistámra!

Válasz

Allison azt mondja:

2020. október 23., 14:59

Megfogtam ezt a könyvet a könyvtáramban. Nagyon zavarónak hangzik, és sok pozitív véleményt kap.

Válasz

Janine azt mondja:

2020. október 23., 7: 20 -kor

Ez úgy hangzik, mint egy szórakoztató könyv. Én is elolvastam.

Válasz

Patricia azt mondja:

2020. október 23., 3: 23 -kor

Ez a könyv jónak tűnik.

Válasz

Hagyjon választ egy választ. Válasz
Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. a szükséges mezőket jelölik *
Megjegyzés *
Név *

E -mail *

Ha megjegyzést hagy, akkor egyetért az adatainak gyűjteményével a weboldalon, a miénk szerint
Adatvédelmi irányelvek.
*

Értesítsen nekem e-mailben a követő megjegyzésekről. Feliratkozhat kommentálás nélkül is.

Δ